• Aan de slag met Instagram

Wil jij weten hoe je jouw publiek bereikt op Instagram? Hoe je jouw product of dienst vertaalt in beeld? Hoe je de perfecte combinatie kunt maken tussen een update op je tijdlijn en instastories? Wil je dat Instagram geen geheimen meer voor je heeft? Schrijf je dan nu in voor de training Aan de slag met Instagram.

Waarom deze training volgen?

Omdat je dan snapt hoe Instagram werkt voor jou.

Wat leer ik je?

Samen gaan we aan de slag met je verhaal, beeld, hashtags en interactie. Want dat is waar Instagram om gaat. Hoe maak je van iets een aantrekkelijk beeld waardoor dat beeld onderdeel wordt van een verhaal en bereik krijgt? Welke hashtags (#) werken daarbij wel en niet en hoe vind je die? Je krijgt inzicht hoe je met online stories het verhaal van jouw tijdlijn kunt vertellen. En daardoor jouw publiek aan je weet te binden. Je maakt een keuze in je doelgroep en krijgt inzicht in de reikwijdte van Instagram. Ik leer je in te zetten op organische groei (hier en daar ondersteund met advertenties) zonder bots & buys.

Hoe ziet de training eruit?

Al mijn trainingen zijn praktisch van opzet. Dat betekent dat we vooral veel doen. Theorie wisselen we af met veel praktijk. En we kijken naar elkaars resultaten. Want zo leer je het snelst en komen we samen tot nieuwe inzichten hoe het voor jouw product en dienst werkt.

In het kort

  • Denken in beelden
  • De juiste hashtags
  • Wat breng je in beeld
  • Omgaan met online stories
  • Het belang van je bio
  • Taalgebruik
  • Vooruit denken

En wat kost dat?

Valt reuze mee. Je betaalt 125 euro (excl. btw). Hiervoor ben je een halve dag actief bezig. Je koffie, thee en iets lekkers erbij zijn inbegrepen. Ook ontvang je Het Instagram Handboek. Lees hier de voorwaarden.

Wat heb je nodig?

Een Instagram-account, je smartphone, tablet en oplader.

Data & locatie

Deze training geef ik in de omgeving van Tilburg/Oisterwijk. De locatie is altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ben je afhankelijk van een lift, laat het even weten.

Plan je personal training!

Wanneer wil je graag personal training? Vul hieronder de datum en tijd in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.