oktober, 2017

2okt09:00- 12:30VoorbijAan de slag met Instagram

Meer

Details training

AAN DE SLAG MET INSTAGRAM

Social media gaat over denken in beelden. En geen ander social medium maakt dat zo duidelijk als Instagram. Maar hoe werkt Instagram? En hoe vertaal je jouw product of dienst naar beeld? Want dat is waar Instagram om gaat. Ik leer je hoe. Tijdens mijn training In beeld met Instagram.

Waarom deze training volgen?

Omdat je dan snapt hoe Instagram werkt voor jou.

Wat leer ik je?

Samen gaan we aan de slag met beeld, hashtags en interactie. Want dat is waar Instagram om gaat. Hoe maak je van iets een aantrekkelijk beeld waardoor dat beeld bereik krijgt? Welke hashtags (#) werken daarbij wel en niet en hoe vind je die? Je krijgt inzicht hoe je met online stories het verhaal van jouw tijdlijn kunt vertellen. En daardoor jouw publiek aan je weet te binden. Je maakt een keuze in je doelgroep en krijgt inzicht in de reikwijdte van Instagram. Organische groei, geen bots & buys.

Hoe ziet de training eruit?

Al mijn trainingen zijn praktisch van opzet. Dat betekent dat we vooral veel doen. Theorie wisselen we af met veel praktijk. En we kijken naar elkaars resultaten. Want zo leer je het snelst en komen we samen tot nieuwe inzichten hoe het voor jouw product en dienst werkt.
En wat kost dat? Daar hoef je het niet voor te laten. Je betaalt 125 euro (excl. btw). Hiervoor geef ik je in een halve dag al mijn kennis. Je koffie, thee, water en iets lekkers zijn ook inbegrepen. Ook ontvang je Het Instagram Handboek. Lees hier de voorwaarden.

Wat heb je nodig?

Een Instagram-account, je smartphone, tablet en oplader.

Locatie?

De locatie is altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ben je afhankelijk van een lift, laat het even weten: [email protected]

Tijd

(Maandag) 09:00 - 12:30 cet

locatie

De Leerfabriek

Almijstraat 14, Oisterwijk

Schrijf je hier in

Er zijn geen plaatsen meer vrij voor deze training

X