september, 2017

26sep09:00- 16:30VoorbijSocial media communicatie

Meer

Details training

HOE CREËER JE SOCIAL MEDIA-CONTENT, DAT BOEIT ÉN BINDT?

Hopla: jij zit op social media. Maar na een paar weken weet je al niet meer goed waarover je wilt vertellen en kom je inspiratie te kort voor het maken van leuke content. Met deze training komt aan die lijdensweg (ook voor jouw doelgroep) een einde!

Waarom deze training volgen?

Omdat je gelooft in de kracht van social media en er alles uit wil halen wat er in zit. Omdat je krachtige, leuke, aantrekkelijke, verleidelijke, boeiende, mooie, kwalitatieve en relevante updates wilt leren maken.

Wat leer ik je?

Het belangrijkste wat je leert in deze training, is hoe je communiceert met je doelgroep. Een veel gemaakte fout is dat mensen praten tegen hun doelgroep in plaats van met. Het gaat erom dat je de dialoog aangaat. Daar gaan we diep op in. Ook laat ik je zien hoe je omgaat met online stories en livestreaming. En hoe je denkt in thema’s en onderwerpen. Hoe je deze vertaalt naar lezenswaardige updates, die naadloos aansluiten bij de belevingswereld van je doelgroep. Omdat je gaat praten met je doelgroep, is het ook zaak dat je om leert gaan met kritiek. Zowel in het geven als ontvangen ervan.

Hoe ziet de training eruit?

De training is praktisch van opzet. We beginnen met wat theorie en voorbeelden van hoe het wel en niet moet. Als snel ga je zelf aan de slag en beoordelen we elkaars werk. Je zult zien dat je snel veel beter wordt, als je mijn tips & tricks opvolgt. En zeker zo belangrijk: je gaat het steeds leuker vinden om updates te bedenken en te maken.

In het kort

  • Denken in thema’s
  • Aantrekkelijke content creëren
  • Waarover schrijf je?
  • Aankleden van social media
  • Profielfoto’s & omslagfoto’s
  • Taalgebruik
  • Kritiek & complimenten
  • Contentkalender
  • Plannen & vooruit schrijven

En wat kost dat?

Valt reuze mee. Je betaalt 195 euro (excl. btw). Hiervoor ben je een hele dag actief bezig. Je lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. Ook ontvang je een uitgebreide hand-out en een certificaat. Lees hier de voorwaarden.

Wat heb je nodig?

Een social media account op LinkedIn, Facebook of Instagram, een laptop, oplader en kennis hoe je een WiFi-verbinding tot stand brengt.

Locatie

De locatie is altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ben je afhankelijk van een lift, laat het even weten: [email protected]

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 16:30 cet

locatie

De Leerfabriek

Almijstraat 14, Oisterwijk

Schrijf je hier in

Er zijn geen plaatsen meer vrij voor deze training

X