Training: zo onderneem je met Facebook

Ondernemen met Facebook, dat werkt echt

Facebook veroverde in relatief korte tijd een vaste plek in ons dagelijks leven. In Nederland raadplegen ruim 10 miljoen mensen regelmatig hun tijdlijn en wereldwijd zijn dat er liefst meer dan 1,5 miljard. Als bedrijf kun je daar niet wegblijven. Maar waar begin je en wat doe je om het enorme potentieel effectief te benaderen? Ik leer het je tijdens de training ‘Zo onderneem je met Facebook’.

Waarom deze training volgen?
Je weet dat Facebook miljoenen actieve gebruikers heeft en dat een groot deel van je (potentiële) klanten er dagelijks te vinden is. Je wilt je bedrijf, product of dienst overtuigend en professioneel neerzetten op Facebook.

Wat leer ik je?
In deze training leer ik je vooral waar het op Facebook om draait: het creëren van beleving rondom je bedrijf, product of dienst. Facebook-gebruikers zijn op zoek naar ontspanning. En zo moet je het dus benaderen. Ook al is dat een andere manier van communiceren dan je gewend bent. We gaan samen pragmatisch aan de slag. Te beginnen bij de instellingen. Dat zijn er best veel. Ze vormen de basis van je pagina en bepalen het gemak van het beheer. Ik laat je zien hoe je ermee omgaat en hoe je een en ander inricht. Inclusief enkele goed verstopte, maar o zo handige functies! Verder duiken we in de updates: wat vind je doelgroep leuk, hoe bouw je een band op, hoe creëer je fans en wanneer plaats je updates? Hangt allemaal van je doelgroep af. Boeiende materie, zul je ontdekken!

Hoe ziet de training eruit?
Je ontkomt niet aan de instellingen van Facebook. Die zijn allesbepalend voor wat je ermee gaat doen. Daar starten we dus mee. Je hebt dit vast snel door en dan gaan we verder met het inrichten van je pagina en het opbouwen van een band met je doelgroep. Heel interactief, want je bent steeds zelf bezig en we leren van elkaar.

In het kort

  • Instellingen
  • Doelgroepen bereiken
  • Goede content schrijven
  • Entertainen vs. informeren
  • De beste tijd om te plaatsen
  • Contentkalender
  • Plannen & vooruit schrijven
  • Adverteren
  • Omgaan met kritiek
  • Meer fans creëren

En wat kost dat?
Daar hoef je het niet voor te laten. Je betaalt 195 euro (excl. BTW). Hiervoor ben je een hele dag actief bezig. Je lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. Ook ontvang je een uitgebreide hand-out en een certificaat. Lees hier de voorwaarden.

Wat heb je nodig?
Je bent beheerder van een Facebook-pagina (fanpagina), je neemt een laptop, oplader en kennis hoe je een WiFi-verbinding tot stand brengt mee.

Data & locatie
Check de geplande trainingen op deze pagina. Deze training geef ik in de omgeving van Tilburg/Oisterwijk. De locatie is altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ben je afhankelijk van een lift, laat het even weten.

Inschrijven
Vul het inschrijfformulier volledig in. Heb je nog vragen vooraf? Bel +31 6 460 44 518 of e-mail naar [email protected].