Monika van RijthovenCommunicatie en social media, that’s me!

Vanuit mijn kennis en ervaring als communicatieadviseur (corporate, marketing- en arbeidsmarktcommunicatie) raakte ik al snel enthousiast over social media. Over de (on)mogelijkheden, de kansen, de do’s en don’ts en het dagelijkse gebruik ervan. Ik ben me er steeds verder in gaan verdiepen en ontdekte dat ik bedrijven, teams en individuen succesvoller kan maken met mijn kennis en ervaring.

Social media-trainingen voor bedrijven, teams en individuen
Mijn enthousiasme over het succesvol inzetten van social media deel ik nu dagelijks. Bedrijven huren mij in om zichzelf beter te presenteren op social media. Ik train medewerkers, zowel in teamverband als individueel, in het succesvol gebruik van verschillende social media. Daarnaast plan ik regelmatig open trainingen en verzorg ik in-company trainingen.

Trainer, adviseur en spreker
Mijn social media-kennis en ervaring samen met mijn communicatieachtergrond is goud waard voor bedrijven. Vind ik zelf en zeggen mijn klanten. Je kunt mij inhuren voor strategische en operationele communicatiezaken. Of als enthousiaste trainer die teams en professionals kennis en energie geeft om succesvol met social media aan de slag te gaan. Ook kan ik als spreker je bedrijf, klanten of relaties inspireren in het gebruik van social media.

Neem contact met me op
Bel +31 6 460 44 518 of mail monika@connect2.nl. Meer weten over mijn ervaring? Link dan met mij op LinkedIn.

Ik hoor graag van je!

Monika van Rijthoven