• IK LEER JE SUCCESVOL GEBRUIKMAKEN VAN SOCIAL MEDIA

Social media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Toch zijn er nog veel bedrijven (lees: mensen) die er te weinig mee doen. En dat is jammer, want een doordachte inzet van social media kan je omzet een flinke impuls geven. Hoe je dat aanpakt, waar je aan moet denken en ook wat je niet moet doen, dat leer ik je. Ik train je vanuit communicatie en niet alleen vanuit de techniek. Alleen zo maak je het verschil.

Voor doorzetters

Voordat je verder leest, moet je één ding alvast weten. Je moet hier alleen aan beginnen, als je ervoor wilt gaan. Een volhouder bent. En lange termijn resultaat wilt. Is dat niks voor je, geef je geld dan liever aan iets anders uit!

Moeilijk is het niet

Succesvol gebruikmaken van social media is niet moeilijk. Een beetje techniek, een paar instellingen. En vooral op de juiste manier en consequent te werk gaan. Dat leer ik je. Ik train mensen van bedrijven en particulieren. Medewerkers, teams of groepen. In-company, 1-op-1, inspiratiesessies of open trainingen van maximaal 12 personen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over in-company trainingen, een training op maat of een inspiratiesessie?
Stuur dan een bericht naar monika[@]connect2.nl of bel +31 6 460 44 518.

Plan je personal training!

    Wanneer wil je graag personal training? Vul hieronder de datum en tijd in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.