• Succesvol zakendoen op LinkedIn

Je hebt vast een LinkedIn-account. En je bent niet de enige. In Nederland zijn miljoenen LinkedIn-accounts en wereldwijd zelfs honderden miljoenen! Stel dat 1% jouw product of dienst in overweging neemt of zelfs aankoopt… Nee, ik ga je geen sprookjes verkopen. Maar je kunt wel degelijk succesvol zakendoen op LinkedIn. Ik leer je hoe dat werkt. Tijdens mijn training Succesvol zakendoen op LinkedIn.

Waarom deze training volgen?

Omdat je overtuigd bent van de kracht van LinkedIn, maar niet goed weet hoe je er succes mee afdwingt. En omdat je jezelf, je product, dienst of bedrijf bij een breed en gericht publiek onder de aandacht wilt brengen.

Wat leer ik je?

In deze training leer ik je vooral wat LinkedIn voor jou of je bedrijf kan betekenen. Denk niet dat het alleen draait om sales leads. Integendeel! LinkedIn is een onuitputtelijke bron om in contact te komen met mensen: werknemers, leveranciers, collega’s, adviseurs, gelijkgestemden en anderen. We gaan aan de slag met het uitbreiding van jouw netwerk. Word je door de juiste mensen gevonden? En hoe vind jij de juiste personen? Ik leer je hoe je heel gericht in contact komt met mensen die voor jou waardevol zijn. Alles en iedereen is vindbaar via allerlei wegen. Je kunt zoeken op verschillende niveaus: functie, bedrijf, omgeving/regio. Hoe nodig je ze uit? Wat zeg je dan? En welke voorbereidingen tref je? We duiken ook in het wel/niet accepteren van mensen. Het houden van de regie op je netwerk en het organiseren ervan om mensen vindbaar te houden. Natuurlijk kijken we ook naar sales leads. Naar het in beeld blijven. Naar updates en artikelen plaatsen. Waarom een goed ingerichte bedrijfspagina belangrijk is en welke advertentiemogelijkheden er zijn.

Hoe ziet de training eruit?

Deze training is interactief. Ik vertel je dingen en laat zien hoe alles werkt. Vervolgens ga je daar zelf mee aan de slag. We beoordelen elkaars werk om van te leren. Zo leer je snel en effectief en ga je er ongetwijfeld plezier in krijgen.

In het kort

 • Effectief andere mensen vinden
 • zelf uitnodigen en accepteren
 • Jezelf onder de aandacht brengen
 • Wat laat je wel/niet zien
 • Goede updates en artikelen
 • Reageren op anderen, meedoen aan discussies in groepen
 • De voordelen van een bedrijfspagina
 • Adverteren

En wat kost dat?

Niet duur hoor. Je betaalt 195 euro (excl. btw). Hiervoor ben je een hele dag actief bezig. Je lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. Ook ontvang je een uitgebreide hand-out en een certificaat. Lees hier de voorwaarden.

Wat heb je nodig?

Een (basis) LinkedIn-account, je inloggegevens, laptop, oplader en je weet hoe je op je laptop een WiFi-verbinding tot stand brengt.

locatie

Deze training geef ik in de omgeving van Tilburg/Oisterwijk. De locatie is altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ben je afhankelijk van een lift, laat het even weten.

Plan je personal training!

  Wanneer wil je graag personal training? Vul hieronder de datum en tijd in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.