Vergroot je Instagram-bereik met locatietags

Wil je graag je bereik vergroten op Instagram? Geef dan de locatie aan van je upload én in je instastories!

Locatietag in upload

Bij iedere foto of video upload kan je aangeven op welke locatie je die gemaakt hebt. Als je dat doet en je klikt later op die locatie, dan zie je alle content die deze locatietag hebben meegekregen. De eerste negen die je ziet, zijn de populairste. De rest zie je op volgorde van upload. Jouw content wordt zo gezien door heel veel mensen.

Locatietag in instastory

Als je een instastory maakt dan kan je ook je locatie aangeven. Op die manier kan (!) je in de openbare story terechtkomen die Instagram automatisch samenstelt over die locatie. Ik schrijf er de (!) bij omdat veel mensen teleurgesteld zijn wanneer ze niet voorkomen in de instastorie. Als een locatie heel populair is, dan kan het voorkomen dat jij er niet in voorkomt. Dat ligt dan aan hoeveel locatietags er in stories voorkomen voor deze locatie. En als er dat veel zijn, dan kijkt Instagram naar je bereik en populariteit. Ga daarom ook slim om met de tijd waarop je een instastory maakt over een populaire plek!

Check de how-to video.

Plan je personal training!

    Wanneer wil je graag personal training? Vul hieronder de datum en tijd in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.