• Zet jouw LinkedIn-profiel aan het werk

Je zoekt een baan, een opdracht of klanten (lees leads) en je weet dat je met LinkedIn de hele wereld binnen handbereik hebt. Tijd dus om aan de slag te gaan met jouw profiel. Met jouw eerste indruk. Want hoe zorg je dat jouw LinkedIn-profiel voor je werkt?

Waarom deze training volgen?

Omdat je wil dat jouw Linkedin-profiel voor je aan het werk gaat. Dat je gevonden wordt. Dat de deuren openen op de momenten dat jij aanklopt. Jij wil alle ins en outs van je profiel kennen zodat je een niet te negeren eerste indruk maakt.

Wat leer ik je?

Ik leer je hoe je jouw profiel inricht met de juiste inhoud. Hoe ga je om met de verschillende profielonderdelen? Hoe voegt jouw carrièreverleden daadwerkelijk waarde toe aan de professional die je vandaag bent. Hoe word je gevonden door de personen waardoor jij gevonden wilt worden? Jij weet na afloop van deze training hoe je alle onderdelen invult en waar je op moet letten. Je hebt oog gekregen voor details die maken dat anderen (en LinkedIn) jou op waarde weten in te schatten. Aan die details geven we tijdens de training invulling. Na de training ga je thuis aan de slag en vul je jouw profiel verder in met de handvatten, tips en trucs die ik je gegeven heb.

Hoe ziet de training eruit?

De training is praktisch van opzet. We beginnen met wat theorie en voorbeelden van hoe het wel en niet moet. Als snel ga je zelf aan de slag en beoordelen we elkaars profiel. Je zult zien dat je handigheid krijgt, als je mijn tips & tricks opvolgt. En zeker zo belangrijk: je gaat het steeds leuker vinden om je profiel te onderhouden.

In het kort

 • Welke indruk maak jij?
 • Hoe richt je de verschillende profielonderdelen goed in?
 • Waarin teksten zo belangrijk zijn
 • Hoe ga je om met je carrièreverleden?
 • Haal je het maximale uit jouw instellingen?
 • Wat kunnen aanbevelingen voor je doen?

En wat kost dat?

Valt reuze mee. Je betaalt 95 euro (excl. btw). Hiervoor ben je een halve dag actief bezig. Je koffie en thee zijn inbegrepen. Ook ontvang je een deelname certificaat. Lees hier de voorwaarden.

Wat heb je nodig?

Een LinkedIn-account, je inloggegevens, laptop, oplader en je weet hoe je op je laptop een WiFi-verbinding tot stand brengt.

Data & locatie

Deze training geef ik in de omgeving van Tilburg/Oisterwijk. De locatie is altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ben je afhankelijk van een lift, laat het even weten.

Plan je personal training!

  Wanneer wil je graag personal training? Vul hieronder de datum en tijd in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.