• Ondernemen met Facebook, dat werkt echt.

Facebook veroverde in relatief korte tijd een vaste plek in ons dagelijks leven. In Nederland raadplegen ruim 10 miljoen mensen regelmatig hun tijdlijn en wereldwijd zijn dat er liefst 2 miljard. Als bedrijf kun je daar niet wegblijven. Maar waar begin je en wat doe je om het enorme potentieel effectief te benaderen? Ik leer het je tijdens de training ‘Zo onderneem je met Facebook’.

Waarom deze training volgen?

Je weet dat Facebook miljoenen actieve gebruikers heeft en dat een groot deel van je (potentiële) klanten er dagelijks te vinden is. Je wilt je bedrijf, product of dienst overtuigend en professioneel neerzetten op Facebook.

Wat leer ik je?

In deze training leer ik je vooral hoe jouw Facebook-pagina werkt. Hoe richt je jouw pagina in, welke onderdelen zijn echt belangrijk, wat zijn de trucjes en hoe plaats je nou echt een goede update.

Wat doe jij nu bijvoorbeeld met notities? Of met de webshopfunctie? Natuurlijk vertel ik je ook welke tools handig zijn en waarmee jij in een handomdraai tot de coolste content komt.

Om succesvol te zijn op Facebook ontkom je haast niet aan af en toe adverteren. In deze training leg ik je ook uit hoe je adverteert. Maar ook neem ik je mee naar je persoonlijke pagina en de groepen.

Hoe ziet de training eruit?

De training is heel praktisch ingericht. We behandelen een beetje theorie waarna jij die meteen toepast in de praktijk. In jouw eigen account. Zo heb je aan het einde van de dag je pagina al goed ingericht en heb je veel geoefend. Dat helpt om daarna zelfstandig met je Facebook-pagina aan de slag te gaan.

In het kort

 • Instellingen
 • Inrichting
 • Hoe vind je jouw doelgroep en zij jou?
 • Welke onderdelen zijn belangrijk
 • Welke tools kun je gebruiken
 • Hoe zit een update technisch in elkaar
 • Hoe werkt adverteren
 • Wat is belangrijk aan je persoonlijke pagina
 • Hoe werken groepen

En wat kost dat?

Daar hoef je het niet voor te laten. Je betaalt 195 euro (excl. btw). Hiervoor ben je een hele dag actief bezig. Je lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. Ook ontvang je een uitgebreide hand-out en een certificaat. Lees hier de voorwaarden.

Wat heb je nodig?

Je bent beheerder van een Facebook-pagina (fanpagina), je inloggegevens, laptop, oplader en je weet hoe je op je laptop een WiFi-verbinding tot stand brengt.

Data & locatie

Deze training geef ik in de omgeving van Tilburg/Oisterwijk. De locatie is altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ben je afhankelijk van een lift, laat het even weten.

Plan je personal training!

  Wanneer wil je graag personal training? Vul hieronder de datum en tijd in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.