Zo zet je meldingen over jouw LinkedIn-profielupdates uit

LinkedIn heeft een handige knop geïnstalleerd waarmee jij zelf kunt beslissen over welke update je jouw netwerk wel of niet informeert. Want wanneer jij je LinkedIn-profiel bijwerkt, om het even welke informatie, dan krijgt standaard jouw netwerk hiervan een bericht in hun nieuwsoverzicht. Van IEDERE wijziging die je doorvoert.  Dat hoeft nu niet meer. Stel je voegt informatie aan je profiel toe waarvan je niet per se wil dat je netwerk er van op de hoogte wordt gesteld, dan zet je de knop op ‘nee’. Informatie die belangrijk is voor je netwerk, deel je dan weer wel door de knop op ‘ja’ te zetten.

 

Connect2-Linkedinmeldingen-uitzetten

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.